fbpx

Beeldbankfotografie

Ben je op zoek naar professionele zakelijke fotografie voor jouw business? Ik help je graag! Voor de ondernemer die zichzelf serieus neemt heb ik onderstaande beeldbankfotografie pakketten ontwikkeld. Te beginnen met een prima basispakket SERIOUS BUSINESS voor de (startende) zzp’er die zichzelf online wil presenteren. Tijdens deze zakelijke fotoshoot zorg ik ervoor dat jij er op je best uitziet. Je krijgt een serie foto’s van jezelf en van zaken die bij jouw bedrijf passen (waar werk je, met welk materiaal, hoe ziet een klantgesprek er uit etc).

 

Dit beeldbankpakket is uit te breiden met meer foto’s en meer locaties, zoals het pakket THE BIGGER THE BETTER. Het grootste pakket THE GRAND SOCIAL is geschikt voor de ondernemer die voorlopig voldoende beeldmateriaal wil hebben voor de website, social media en print media. De beeldbank is ook een fantastische manier om jouw onderneming in beeld vast te leggen door de jaren heen. Veranderingen in vestigingen, personeel en interieurs worden voor altijd vastgelegd. Hoe leuk is het om dit over tien jaar eens door te nemen?

  

boek een fotoshootbekijk portfolio

Pakketten

zakelijke fotoshoot - beeldbankfotografie
SERIOUS BUSINESS - VANAF €900

SERIOUS BUSINESS is een prima startpakket voor de zzp’er of kleine ondernemer die zichzelf online professioneel wil presenteren. 

Ik loop twee uur met je mee in jouw business en we leggen vast wat voor jou belangrijk is. We hebben eerst een telefonisch kennismakingsgesprek, zodat ik een goed beeld krijg van jouw bedrijf. We bespreken wat je het beste aan kunt trekken, en wat belangrijk is om te weten voor de shoot. Je krijgt informatie over de do’s en dont’s en samen stellen we een ‘shotlist’ op die als leidraad dient voor de shoot. Maak je geen zorgen: jouw bedrijf is NOOIT te klein om gefotografeerd te worden. Ik kan in iedere ruimte (al is het je woonkamer) uit de voeten, en je krijgt ALTIJD een toffe fotoserie. 

Je bent goed zoals je bent, en je mag op de foto zoals je er altijd uit ziet. Styling kan bijgeboekt worden, maar voor deze basic shoot is het niet per se nodig!

 

Dit krijg je:

  • 35 foto’s digitaal in je mailbox. Klaar om te posten
  • Je krijgt de foto’s ook op hoge resolutie, zodat je ze vrij kunt gebruiken voor al jouw gedrukte media.
  • Portretfoto’s, full body shots en details van jouw bedrijf: het zit er allemaal bij.

Dit pakket is al te boeken voor €900 excl. btw.

 

detailshot - beeldbankfotografie
THE BIGGER THE BETTER - VANAF €1500

Het pakket THE BIGGER THE BETTER is voor ondernemers die klaar zijn voor een volgende stap. Je wordt groter, wilt meer zichtbaarheid, hebt écht geen tijd meer om op zoek te gaan naar leuk beeldmateriaal en je moet professionaliseren. Daar horen goede zakelijke foto’s bij. Je krijgt vier uur fotografie die we verdelen over het schieten van foto’s van het bedrijf, de werknemers, de werkruimtes, sfeerbeelden en details.

Dit krijg je:

  • een beeldbank van 70 foto’s op die je kunt gebruiken voor social media, én voor printmateriaal (folders, flyers, visitekaartjes etc).

Dit pakket is te boeken voor €1200 excl. btw.

zakelijke fotoshoot social - beeldbankfotografie
THE GRAND SOCIAL - VANAF €1800

Pakket THE GRAND SOCIAL levert je lekker veel foto’s op. Je krijgt twee dagdelen (2×3 uur) de tijd om jouw onderneming vast te laten leggen. Deze fotoshoot is geschikt voor de ondernemer die zich veelvuldig online wil laten zien of die bijvoorbeeld een compleet nieuwe website laat maken. Je hebt veel inspraak en de foto’s worden in een vaste stijl afgeleverd.

Dit krijg je:

  • 100 foto’s die jou en je bedrijf laten zien, van het hele bedrijfspand tot aan de details.
  • Je krijgt de foto’s op lage én hoge resolutie, zodat je alles kunt voorzien van dezelfde beeldstijl.

Dit pakket kost €1800 excl. btw

Hoe gaat dat, zo’n zakelijke fotoshoot?

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben wij contact over jouw kledingkeuze, de do’s en dont’s met betrekking tot de zakelijke fotoshoot, jouw wensen en verwachtingen, en mijn mogelijkheden. Ik loop een dag(deel) met je mee en fotografeer de zaken waarmee jij jezelf online herkenbaar kunt maken. We gaan jouw branding zichtbaar maken in beeld. Na de shoot heb ik een berg aan beeldmateriaal waar ik de beste beelden uit selecteer en bewerk in een stijl die bij mij, maar vooral bij jullie past! Het resultaat is een beeldbank aan foto’s waar je trots op mag zijn en die je voor maanden materiaal geeft voor je posts.

Wil jij ook leuke foto's voor jouw onderneming?

Ik zet je graag op de foto! Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt voor de camera zodat je foto’s krijgt waar je trots op kunt zijn! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op zodat we een fotoshoot kunnen plannen. Of boek direct een fotoshoot.

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met de privacyverklaring.