fbpx

Boudoir fotoshoot Fierce & Feminine

Boudoir fotografie – geniet van deze beleving en ontdek hoe mooi je bent!

Niets is krachtiger dan foto’s van jezelf te zien waarop je op je allermooist bent vastgelegd. Je hebt na deze ervaring een fotoserie waarmee je jezelf er voor altijd aan kunt herinneren: JE BENT EEN PRACHTIGE VROUW! Deze fotoshoot is een superfijne, relaxte beleving waarbij je lekker even volledig in het middelpunt staat. Wij zorgen ervoor dat je prachtig bent opgemaakt, je haar zit fantastisch en in de voorbereiding naar de shoot toe is er aan alles gedacht om jouw shoot tot een succes te maken. Je voelt je op je gemak, wordt vastgelegd door een vrouwelijke fotograaf in een gezellige fotostudio, drinkt lekker een koffie/thee, geniet van de opmaaksessie, en we sluiten af met een uur fotografie waarbij we allerlei poses vastleggen waarin jij het best tot je recht komt. Omdat we je vooraf een Pinterestbord toesturen waarin jij veel inspiratie kunt vinden, weten wij ook al precies van wat voor foto’s jij houdt en daar houden we rekening mee in jouw boudoir fotoshoot.

Een boudoir fotoshoot is altijd inclusief professionele make-up & haarstyling.  Een professionele Make-Up-Artist maakt je mooi op en doet je haarstyling. Je voelt je zelfverzekerd als je in de spiegel kijkt. Dit helpt je enorm om je mooi te voelen tijdens jouw shoot.

Jij op je allermooist: zo heb je jezelf nog nooit gezien.

Ook jij kan eruit zien alsof jouw foto zó op de cover van de LINDA!, Elle of VOGUE geplaatst kan worden. We coachen je door jouw fotosessie, en je zal zien dat het nog leuker en makkelijker dan je nu misschien denkt.

rembrandt stijl fotoshoot

Jouw boudoir fotoshoot

In de voorbereidingen voor jouw shoot helpen we je met het maken van jouw kledingkeuzes. Je ontvangt een PDF met handige tips, en je mag een Pinterest-moodboard maken aan de hand van de vele voorbeelden die ik op Pinterest voor je heb verzameld. Op deze manier weten mijn MUAH (make-up-and-hairartist) en ik precies wat jij mooi vindt.

Op de dag van de shoot ontvangen we jou in de gezelligste fotostudio in Hoofddorp. Ik zorg dat er koffie, thee (wijn, wil je wijn?) en wat lekkers voor je klaar staat. In de studio hebben we diverse kledingstukken die je mag gebruiken, maar we gaan vooral aan de slag met de items die jij hebt meegebracht. Er hangt een kimono voor je klaar voor tijdens je make-upsessie en we gebruiken de aanwezige props om je shoot aan te vullen.

Een shoot is een relaxed gebeuren. Er gebeurt niets dat jij niet wilt, en we lachen en kletsen veel. Wij snappen dat jij je op je gemak wilt voelen, en daar gaan we gegarandeerd voor zorgen. 

Na de fierce&feminine boudoirshoot

Gaan wij snel aan de slag met jouw foto’s. Want jij bent benieuwd, maar wij ook! Binnen een week, maar het liefst nog sneller, hebben wij een selectie gemaak van jouw mooiste foto’s.

De Revealsessie

Nu komt eindelijk het resultaat in beeld. Jouw fotoselectie staat voor je klaar en jij mag gaan kiezen. Deze sessie kan online, maar is leuker in de studio. Reken er maar op dat het moeilijk wordt, want er staat een prachtige serie voor je klaar. Om het makkelijker te maken hebben we een paar voordeelpakketten samengesteld met supermooie (vegan leather) bewaarboxen. 

 

Fotostudio - boudoirfoto - xifotografie hoofddorp

Is het niet heel moeilijk om zo op de foto te gaan?

Fotoportret kunst aan de muur, boudoirfotografie Hoofddorp

Daar kan ik kort over zijn: nee hoor, het is zelfs makkelijk. We gaan je helpen. Je make-up is perfect, je haar zit mooi; niks kan er misgaan. Als een pose lastig is helpen we je, of we doen een andere pose. No worries: you’re in charge! Tijdens de shoot gaan we vrouwelijke foto’s maken van jou op je mooist. Classic beauty: daar gaan we naar op zoek. Nooit ordinair, en niet bloter dan jij het wilt. Jij bepaalt. En ik help je om je mooiste ‘ik’ naar boven te halen. We gaan jouw mooiste features in het zonnetje zetten.

En weet je wat nou zo leuk is: iedere keer als je daarna naar jouw foto’s kijkt (als ze aan je muur hangen, of in een luxe box geleverd zijn) voel je je weer die prachtige, krachtige vrouw. Die er mag zijn, en die gezien mag worden!

rembrandt aktie fotoshoot xifotografie

Wat krijg je nou precies?

 • Professionele make-up en haarstyling van 1 uur
 • Een fotoshoot van 1 uur in de gezelligste fotostudio
 • Minimaal 20 foto’s om uit te kiezen
 • 2 Foto’s zijn inbegrepen in jouw fotoshoot
 • Een super self-empowering ervaring
 • Een PDF met stylingtips voor jouw perfecte fotoshoot
 • Een link naar Pinterest borden waarbij jij alvast inspiratie op kunt doen en je eigen moodboard kunt samenstellen
 • De studio ligt centraal in Hoofddorp op een goed bereikbare lokatie met gratis parkeren voor de deur
 • Koffie, thee of een ander drankje met wat lekkers
 • Een nabestelsessie waarbij je jouw keuze maakt (prints, luxe foliobox of album)
 • Extra bonus als je met een vriendin samen boekt: een gratis duoportret digitaal in je mailbox

Nog even de kosten op een rijtje

De investering voor deze boudoirshoot is € 395,00 per persoon. Dit is inclusief professionele haarstyling en make-up en twee foto’s inbegrepen bij jouw sessie.

Shoots worden vooraf betaald, en zijn pas definitief nadat de betaling is ontvangen. Uiteraard houden wij rekening met de huidige maatregelen, en zijn we flexibel in het verplaatsen van jouw shoot bij klachten van jou, of iemand uit ons team.

Als je samen met een vriendin boekt  krijgen jullie als bonus een duoportret

 Foliobox

Een optie voor jouw nabestelling is een prachtige foliobox met jouw mooiste foto’s verzameld in een luxe box. Dit is een fantastische manier om de foto’s van jouw bijzondere shoot voor altijd te bewaren. Iedere foto wordt gepresenteerd in een eigen passe-partout en daardoor is het heel makkelijk om je foto’s neer te zetten of in te lijsten.

Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon in deze luxe bewaarbox laten zitten: een herinnering voor áltijd. 

 

Wat vragen wij van jou

 • Kleed je op je dag van je shoot met loszittende kleding en draag nog even geen beha
 • Was je haar één dag van tevoren: de haarstyliste kan je haar beter in model brengen als je het een dagje niet wast
 • Neem max twee extra kledingsets mee, high heels, en je mooiste lingerie. Bij twijfel: neem contact op met Yolanda en we kijken wat je nodig hebt.
 • Een zwarte coltrui en je zwarte jurkje doen het ook goed bij deze shoot. Net als kant, tule, fluweel, glansstof en leer.
 • Geef je nagels een lakje (vergeet je tenen niet)
 • Kom op tijd, want we houden een strak schema aan
 • Na betaling is de shoot definitief geboekt en jouw tijd gereserveerd.

Bestelsessie

 • Na de shoot spreken we een datum af voor jouw unieke bestelsessie. Je ziet dan jouw foto’s voor het eerst! Nabestellen kan per foto (€ 250), maar ook per pakket. Je kan het zo gek maken als je wilt. Maar reken er maar op dat je álle foto’s wilt hebben.

Zoek je een uniek cadeau om je partner te verrassen, of wil je zelf een prachtig portret aan de muur? Pak deze kans en boek een shoot!