fbpx

Gezinsportretten

Hiermee is het allemaal begonnen. Toen ik begon als fotograaf maakte ik als eerste gezinsportretten. Dit doe ik dus al ruim 15 jaar met veel plezier. Veel gezinnen die eerst met baby’s kwamen komen nu terug met hun bijna volwassen kinderen. Alle fases van jouw gezinsleven leg ik graag voor je vast tijdens een gezinsfotoshoot of familie fotoshoot. Met ondeugende peuters weet ik wel raad, en met tieners en jong volwassenen werk ik ook graag.

boek een fotoshootbekijk portfolio

Gezinsfotoshoot: voor elk gezin

Misschien denk je: dit is niks voor ons gezin, of ‘ik krijg mijn man/kinderen nooit mee naar zo’n gezinsfotoshoot’. Het is iets voor elk gezin! Als je terug kijkt door je vakantiefoto’s denk je toch altijd: waar is de tijd gebleven? Het gaat zo hard, je kinderen groeien zo snel op. Het is heerlijk om regelmatig je gezin vast te laten leggen door een professional. Je krijgt foto’s die je niet zelf voor elkaar krijgt bij je kinderen. Vreemde ogen dwingen, en dan ook nog eens op een hele leuke, vrolijke, en bijzonder ongedwongen manier. Er is ruimte om zelf dingen te bedenken, ruimte om zenuwachtig te zijn, om te twijfelen of je het wel goed doet. Dat is namelijk allemaal helemaal oké!

Een feestje voor iedereen!

Ik kijk uit naar jullie komst: ben benieuwd wie ik op de foto mag zetten en begrijp het volledig als het ijs eerst even gebroken moet worden. Je MOET van mij niets: het is jullie feestje, en ik stuur waar nodig is bij. Ik snap het ook wel als je geen idee hebt wat je nou eigenlijk moet ‘doen’ op een foto. Ik zet je in een positie waarop je mooi uitkomt. Mijn missie is om je goed te laten voelen over jezelf. Niemand is geboren als fotomodel, en je bent goed zoals je bent. We gaan samen op zoek naar jouw mooiste hoeken, en we gaan vooral veel lachen. Zo’n gezinsfotoshoot is geen statige gebeurtenis, maar het mag best een klein feestje zijn!

Pakketten

THE MODERN FAMILY - VANAF €350

Je wilt graag eens mooie foto’s van je gezin hebben waar iedereen leuk op staat. Inclusief jijzelf 🙂 De gezinsfotoshoot wordt aangevuld met portretten van je kinderen samen, een leuke foto van jou en je partner, wat individuele foto’s in diverse poses en na afloop gaan jullie met een grote glimlach de studio weer uit. De sessie duurt gemiddeld één tot anderhalf uur.

Wat krijg je:

 • 12 foto’s op een resolutie voor digitaal gebruik
 • Afdrukgrootte max. 10×15 cm (zelf bestellen)
 • Een gezellige shoot van één tot anderhalf uur
 • Eén achtergrond (in overleg bepalen we welke dat wordt)
 • Een tegoed van €25 voor het bestellen van een vergroting
 • BONUS: linnen album van 15 x 15 cm met de leukste foto’s

Deze shoot kun je boeken voor €350.

gezinsfoto xifotografie
THE FABULOUS FAMILY - VANAF €475

Voor iedere fase van het gezinsleven zou je eigenlijk zo’n gezinsfotoshoot moeten boeken. Lekker knuffelen met je baby, spelen met je peuter, stoer doen met je tieners, en lachen met je volwassen kinderen. Tijdens deze shoot van ca. anderhalf uur leggen we alle mogelijke combinaties vast en schieten we ook gelijk een mooi portret van iedereen. Je mag een extra kledingset meenemen om wat meer variatie in de foto’s te krijgen. 

Wat krijg je:

 • 20-25 foto’s op een resolutie voor digitaal gebruik
 • Afdrukgrootte max. 13 x 19 cm (zelf bestellen)
 • Een gezellige shoot van gemiddeld anderhalf uur
 • Tijd voor een kledingwissel
 • Eén achtergrond, en eventueel een tweede voor de afwisseling
 • BONUS: linnen album van 15 x 15 cm met de leukste foto’s

Deze shoot kun je boeken voor €475.

THE ALL-IN FAMILY - VANAF €750

Jouw gezin is de leukste: en dat wil je natuurlijk aan de muur hangen! Je krijgt een gezellige fotoshoot, en we maken een grote serie foto’s. Iedereen komt even aan de beurt en wordt op zijn mooist vastgelegd. Uiteraard maken we ook foto’s van elke gewenste combinatie en we wisselen de looks af door een andere achtergrond te gebruiken en/of een andere kledingset aan te trekken.

Uit de fantastische serie foto’s die we gemaakt hebben mag je er eentje kiezen die een vergroting waard is. Deze krijg je, samen met het BONUS-album geleverd en daar heb je gegarandeerd nog jaren plezier van! 

Wat krijg je:

 • 30 foto’s op een resolutie voor digitaal gebruik
 • Afdrukgrootte max. 20 x 30 cm (zelf bestellen)
 • Een gezellige shoot van gemiddeld anderhalf uur
 • Tijd voor een kledingwissel
 • Twee achtergronden (geen must: we kunnen het ook bij één houden)
 • Een Fine-Art print van 30 x 45 cm in een houten lijst, of een canvas van 60 x 80 cm
 • BONUS: linnen album van 15 x 15 cm met de leukste foto’s

Deze shoot is te boeken voor €750.

Wat als mijn kinderen zich niet gedragen?

Je hoeft je geen zorgen te maken of je kinderen zich wel ‘gedragen’, want dat komt altijd goed. Ze krijgen de ruimte om zichzelf te zijn en vaak levert dat verrassend leuke foto’s op. Juist de momentjes tussen de door mij aangegeven poses door zijn vaak het vastleggen waard. Peuters die willen rennen laat ik vaak even springen voor de foto, dan raken zij hun energie kwijt, en ouders verliezen geen energie aan het in toom houden van hun kinderen. Onzekere tieners veranderen in fotomodellen en willen aan het eind van de shoot vaak nog wel even doorgaan. Huidproblemen als puistjes zal ik licht retoucheren, zodat iedereen blij is met het resultaat.

Wil jij ook leuke foto's van je gezin?

Ik zet je graag op de foto! Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt voor de camera zodat je foto’s krijgt waar je trots op kunt zijn! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op zodat we een fotoshoot kunnen plannen. Of boek gelijk een fotoshoot.

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met de privacyverklaring.