fbpx

Individuele portretten

Wat fijn dat je de moeite neemt om een goed portret van jezelf te laten maken. Ik neem daarom de tijd om jou zo mooi mogelijk vast te leggen. Individuele portretten kunnen voor verschillende doeleinden worden gemaakt. Je kunt een zakelijke sessie (LinkedIn shoot) boeken, maar je kunt ook mooie individuele portretten laten maken omdat je gewoon geen goede foto’s van jezelf hebt. Een portretfotosessie is ook een geweldig cadeau om te geven!

 

Ik neem ruim de tijd om een serie foto’s van je te maken. Afhankelijk van het doel en jouw wensen werken we met verschillende achtergronden en props (laptop, kop koffie, telefoon etc). Je krijgt een gevarieerde miniserie individuele portretten die je vervolgens vrij kunt gebruiken op jouw social media.

boek een fotoshootbekijk portfolio

Pakketten

ZAKELIJKE SHOOT - VANAF €150

Je wilt foto’s met een zakelijke uitstraling. Deze foto’s kun je gebruiken voor je Linkedin-pagina, maar ook voor artikelen die vanuit jouw naam of bedrijf zijn geschreven. Het is mogelijk om strakke portretten met een effen achtergrond te laten maken, maar ik denk ook graag met je mee om het beeld wat unieker te maken met props die op jouw werk van toepassing zijn.

Dit krijg je:

  • Minimaal drie portretten in twee resoluties in je mailbox. Direct klaar voor gebruik op social media, én voor printed media

Deze shoot is te boeken vanaf €150 excl. btw.

REMBRANDT PORTRET - VANAF €250

Hoe mooi zijn die 17e-eeuwse schilderijen dan? Met dat prachtige mystieke licht van één kant, dat precies de vormen van je gezicht goed laat uitkomen. Deze portretten zijn bijzonder geschikt voor kinderen en jong-volwassenen. In de shoot gaan we het licht perfect afstellen op jouw gezicht. De mooiste foto wordt nauwkeurig nabewerkt in Photoshop. Geschikte kleding is aanwezig (we overleggen even over de maat en stijl van de foto voorafgaand aan de shoot), maar je kunt ook je eigen kleding dragen. Daar zijn wel wat specifieke eisen voor: maar die vertel ik je graag.

Dit krijg je:

  • Een Fine-Art Print op speciaal papier
  • De mooiste foto krijg je digitaal in je mailbox
  • Een galerij-kwaliteit afdruk
  • Extra’s, zoals visagie of het inlijsten van de print, zijn bij te boeken

Deze shoot is te boeken vanaf €250 incl. btw.

 

BEAUTY&SEXY SHOOT - VANAF €375

Je wilt een paar mooie foto’s van jezelf. Gewoon, omdat je die niet hebt, of omdat je jezelf eens in de watten wilt leggen. Want dat gaan we doen! Bij deze shoot is visagie en haarstyling sterk aan te raden (extra kosten € 120,00). Je bent een dagdeel te gast in de studio en je neemt je mooiste kleding/lingerie mee. We maken een kleine serie foto’s van je en je gaat naar huis ‘feeling like a Princess’. Voorafgaand aan de shoot hebben wij al besproken wat jouw wensen zijn en die wensen gaan we zo goed mogelijk vastleggen. Jouw beste features lichten we uit, en de mooiste vijf foto’s worden nauwkeurig nabewerkt in Photoshop.

Deze shoot is te boeken vanaf 18 jaar, en er zijn verder geen restricties: want jij bent sowieso de moeite waard om mooi op de foto te gaan!

Dit krijg je:

  • Twee Fine-Art-prints van 20x30cm
  • Vijf digitale beelden in je mailbox
  • Make-up & hairstyling door een professionele visagiste voor de shoot (+ € 120,00)

Deze shoot is te boeken vanaf €375 incl. btw. 

Wil jij ook leuke foto's van jezelf of geef je een shoot cadeau?

Ik zet je graag op de foto! Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt voor de camera zodat je foto’s krijgt waar je trots op kunt zijn! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op zodat we een fotoshoot kunnen plannen. Of boek direct een fotoshoot. 

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met de privacyverklaring.