fbpx

Moeders & dochters fotoshoot

Laat de liefde voor elkaar vastleggen

Moeders-Dochters-fotoshoot-Xi

ZIJN JULLIE KLAAR VOOR DEZE GEZELLIGE, RELAXTE, EMPOWERENDE ERVARING?

Deze fotoshoot is voor moeders en dochters in alle leeftijden. Moeders van 80 met dochters van 50, moeders van 30 met dochters van 3 jaar oud en álles daar tussenin.

Je hoeft geen modellenervaring te hebben, geen bepaalde kledingmaat, en je mág zenuwachtig zijn. Wij gaan jou laten zien en voelen dat je prachtig bent.

Wij zijn allemaal dochters geweest en weten wat het is om een diepe, warme band met je moeder te voelen. Ze staat altijd voor je klaar en geeft je advies op moeilijke momenten. Moeders en dochters zijn voor altijd onvoorwaardelijk aan elkaar verbonden. Deze band wil ik voor jullie vastleggen in liefdevolle foto’s, aangevuld met prachtige portretten van jezelf.

Vier het leven, vier de liefde voor elkaar én de liefde voor jezelf. De foto’s die we gaan maken zullen je voor altijd terugbrengen naar dit bijzondere moment. Het is hét moment om jullie band voor altijd in een tastbare herinnering vast te leggen.

 

portfolio individuele fotoshoots xifotografie

Wat gaan we precies doen?

Moodboard

Een fotoshoot bij mij is een relaxte ervaring. Ik maak het ‘no big deal’ en ik vind het heel belangrijk dat je je op je gemak voelt. We starten met het samenstellen van een moodboard van foto’s die jullie mooi vinden. Jullie krijgen een link naar een Pinterestbord met heel veel foto’s. Kies daaruit de tien tot twintig mooiste foto’s en ik krijg een idee van de stijl en uitstraling die bij jullie past.

Kledingkeuze

Aan de hand van het samengestelde moodboard gaan jullie de kleding uitkiezen die je gaat meenemen naar de shoot. Ik zal een tips & tricks PDF voor jullie maken, zodat je altijd over de juiste basisstukken beschikt. Dit mag je aanvullen met pieces die helemaal ‘jij’ zijn.

Visagie

Op de dag van de shoot staat een professionele visagiste voor jullie klaar om je op te maken. Ze weet precies hoe ze een look creëert die prachtig overkomt op foto’s en ze styled direct je haar. Van out-of-bed-look naar beauty-model in een klein uurtje tijd. Je gaat je mooi voelen en wij vinden het leuk om jou te zien stralen!

Gezinsportret foto dochter

De fotoshoot

Tijdens de visagiesessie van een uur kun je lekker ontspannen en wennen aan de studio. Bij de shoot gaan we je helpen met de juiste posities en maken we een serie foto’s van jullie samen, en van ieder apart. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng, en we doen dit met elkaar. Hoe fijner jij je voelt voor de camera, hoe mooier het eindresultaat. De sleutel is: RELAX, het komt áltijd goed.

Denk niet dat je niet fotogeniek bent: dat bestaat gewoon niet. Vertrouw erop dat het goed komt, zelfs méér dan dat: je gaat supertrots zijn op jouw foto’s!

Reveal (onthulling) & bestelafspraak

Binnen een week kom je de gemaakte foto’s bewonderen. Dit is een bijzondere ervaring: je gaat jezelf op je mooist zien!

Buiten het portret dat bij de shoot inbegrepen zijn kies je hier wat je wilt aanschaffen. Je krijgt de foto’s geleverd op een prachtige Fine-Art Print (Ik ben verliefd op de hoge scherpte, diepe kleurweergave en heldere contrasten) én je krijgt de gekozen foto’s ook digitaal op hoge resolutie in je inbox.

Doe je mee? Dan ontvang je dit allemaal:

  • Een link naar het speciaal hiervoor samengestelde Pinterestbord, zodat je zelf alvast inspiratie kan opdoen en jouw stijl aan foto’s kunt selecteren. Deze foto’s mail je naar info@xifotografie.nl. Je krijgt advies over je kledingkeuze en je mag al je vragen hier stellen.
  • Professionele visagie en haarstyling zodat je op je mooist op de foto gaat
  • Koffie/thee en wat lekkers
  • Een fotosessie van (ruim) een uur in de gezellige fotostudio aan de Opaallaan 1180 in Hoofddorp.
  • Een portretonthulling & bestelafspraak waarbij jullie het portret twv € 250,- inbegrepen bij de shoot uitzoeken én de keuze kunnen maken om extra foto’s aan te schaffen. Het portret krijg je geleverd op fine-art papier in een luxe passepartout én digitaal.
  • Voor de deur is ruime parkeergelegenheid en gratis parkeren. Er is een bushalte (bus 300/347) om de hoek.

De kosten

Deze fotosessie is nu te boeken voor € 450. Dit is inclusief visagie voor twee personen (een extra persoon kost € 75) en één Fine-Art Print (incl digitale versie van jullie kunstwerk) in een stevige passe-partout. Alle kunstwerken worden netjes nabewerkt in Photoshop om een perfect resultaat te bereiken. Het allermooiste resultaat hang je natuurlijk aan je muur. Ik lever de allermooiste kunst voor aan je muur en overleg graag met je wat het beste in jouw huis staat.

Kies voor een luxe (vegan leather) fotobox of onze bijzondere wall-art om nog meer van je foto’s te genieten. Een prachtig koffietafel-item waar je nog járen met veel plezier in terug zult kijken

Moeder dochter portret in fotostudio Hoofddorp

Zijn jullie er klaar voor om te stralen voor de camera?

Dan staat je nog maar één ding te doen!

Reserveer jouw plek via deze link of vul het contactformulier in.

Dan maken we een afspraak  en dan kunnen we ons op de shoot gaan verheugen. We kijken er enorm naar uit om jullie in het zonnetje te zetten. TOT SNEL!