fbpx

Valentijn fotoshoot

Een cadeau voor jezelf óf je liefste

Op zondag 14 februari, Valentijnsdag, zijn wij speciaal geopend voor het maken van Valentijnsportretten van jou met (of) je kinderen. Je kunt jouw tijdslot boeken via onderstaande knop.

Wat houdt de Valentijnsshoot in?

Wij gaan een extra mooi portret maken van jou met je kind(eren) óf alleen de kinderen. Vanwege de beperkte ruimte mogen er max 3 personen in mijn studio aanwezig zijn. Er mag één volwassen begeleider mee met de shoot. De shoot duurt max 20 minuten en vindt volledig op anderhalve meter plaats, dus ik heb jou (als ouder) nodig om te helpen met de finetuning van de styling. Maar dat gaat lukken hoor, zo doen we dat al maanden! Daarna gaan de ramen open in de studio, en verfrissen we de ruimte weer voor de volgende shoot. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent.

Wat krijg je precies bij deze fotoshoot? 

Eén topfoto, in zwart-wit, ingelijst in een zwarte fotolijst met passepartout. De buitenmaat van de lijst is 40×50 cm. De ingelijste foto ligt ca. 3 weken na de shoot voor jullie klaar. Als je de foto ook graag digitaal op Hoge Resolutie wilt ontvangen kost de shoot € 199,00. Zonder digitale foto is de shoot te boeken voor € 169,00

rembrandt stijl fotoshoot

Hoe het werkt

Boek jouw tijdslot via de boekingsknop. Geef aan of je de shoot met (€ 199,00) of zonder (€ 169,00) digitale foto wilt boeken. Je ontvangt een bevestigingsmail, en een factuur met een iDeal link. Na betaling is jouw tijdslot gereserveerd en definitief geboekt.

Na de shoot

Ca. 3 weken na de shoot ligt jullie ingelijste foto voor jullie klaar in de studio. We maken een afspraak om deze op te komen halen. De houten lijst is licht van gewicht, en kan direct aan de muur worden gehangen.

portfolio individuele fotoshoots xifotografie

Een laagdrempelige manier om een fotoshoot te doen

Wat moet je anders doen met Valentijnsdag dit jaar? Een romantisch dinertje zit er niet in. En de kosten die je daarmee uitspaart kun je investeren in een herinnering voor altijd! Over een paar weken hangt er een prachtig portret bij jullie aan de muur!

Fine Art kwaliteitsprint

Je krijgt het portret gedrukt op mat Fine-Art papier in het formaat 30×40/45 cm. In een zwarte fotolijst met witte passepartout.

Voordelen van de Fine Art Print zijn:

  • Het papier is mooi mat met een lichte structuur
  • De zwartwit print is super contrastrijk
  • Details van de foto worden scherp weergegeven

Wat vragen wij van jou

  • Draag warme, zachte (effen) tinten bovenkleding. Bijv.  beige, kaki, olijf, oker, steenrood. 
  • Stem de kledingtinten goed op elkaar af.
  • Zorg voor droge haren (niet net gewassen en nog nat :-))
  • Kom met max. 3 personen naar de studio in Hoofddorp
  • Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent.
  • Voorafgaand aan de shoot ontvang je een factuur met betaalverzoek. Na betaling is de shoot definitief geboekt en jouw tijd gereserveerd.

Extra te bestellen

  • Digitaal portret op Hoge Resolutie (€ 30,00) Met dit bestand is het mogelijk om zelf onbeperkt (grote) prints te bestellen bij iedere afdrukservice.

Zoek je een uniek cadeau om opa en oma te verrassen? Dan is dit ook een goed idee!