fbpx

Beauty/Boudoir fotografie

Pakkende zakelijke fotografie

Kunstportretten voor aan de muur

Gezellige gezinsfotografie

Beeldbankfotografie en Branding

Flexibel en creatief

Gegarandeerd op je gemak

Plan een fotoshoot

Speciale vraag? Ik hoor ‘m graag!

xifotografie yolanda broekhuizen hoofddorp - home

Welkom bij Yolanda Anne

Welkom op de website van Yolanda Anne Fotografie (beter bekend als Xifotografie) in Hoofddorp. Je bent bij mij op het juiste adres voor het maken van jouw mooiste portretfoto. In mijn studio fotografeer ik jou en je dierbaren graag in een warme, strakke stijl. Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt, en ik neem alle tijd voor je.

Yolanda Anne is ook jouw fotograaf voor fierce & feminine shoots (mijn tak van boudoirfotografie – stijlvol met een beetje bloot), een gezinsportret, een Rembrandtportret (met dat mooie licht), Fine-Art kunst voor aan de muur, of een goed Zakelijk Portret. Dit laatste kan ik ook bij jou op lokatie komen maken. Dan fotografeer ik jou in je werkomgeving of op een plek die bij jou past.

Mijn fotostudio is te vinden vlakbij het centrum van Hoofddorp (Hoofdweg 640, in het FLX-space gebouw) en is makkelijk bereikbaar. Voor bedrijfsfotografie neem ik graag al mijn spullen mee en kom ik bij jou op lokatie fotograferen.

Ik ben flexibel, professioneel, vrolijk, en kom onze afspraken na!

Portretfotografie

Een portretfoto zoals je nog nooit van jezelf hebt gezien. Ik begrijp het als je het best spannend vindt om op de foto te gaan en ik zal er alles aan doen om jou op je gemak te laten voelen. Met een visagiste erbij wordt dit een topervaring. Een portretfotosessie is ook een geweldig cadeau om te geven!

Beeldbankfotografie

Voor de ondernemer die zichzelf serieus neemt is beeldbankfotografie een goed idee. Bij beeldbankfotografie krijg je een serie portretfoto’s van jezelf en van zaken die bij jouw bedrijf passen (waar werk je, met welk materiaal, hoe ziet een klantgesprek er uit etc).

Gezinsportretten

Gezinsportretten schiet ik al ruim 15 jaar met veel plezier. Alle fases van jouw gezinsleven leg ik graag voor je vast. Met ondeugende peuters weet ik wel raad, en met tieners en jong volwassenen werk ik ook graag. Een gezinsfotoshoot is een toffe ervaring voor het hele gezin!

Mijn werk

Al meer dan 15 jaar is mijn passie mijn beroep. Toen ik zeker wist wat ik wilde: fotograaf worden, ben ik direct de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool gaan doen. Daaropvolgend heb ik nog heel wat cursussen en masterclasses gevolgd, en nog steeds sta ik niet stil in mijn ontwikkeling. De technieken veranderen, en ik verander met veel plezier mee. Vanuit een enorme interesse voor mensen ben ik gestart met het fotograferen van inividuele portretten en gezinnen en dat is uitgebreid met fotograferen voor bedrijven en fine-art-studiofotografie. Deze foto’s wil je op groot formaat aan je muur hangen! Ik adviseer je graag en kom bij je thuis om te kijken wat het beste bij jouw inrichting past. Mijn specialiteit in dat genre zijn Rembrandt-portretten waar ik met veel zorg en tijd een perfect kunstwerk van maak. 

vrouw op stoepje - xifotografie hoofddorp
gezinsfotoshoot - xifotografie hoofddorp
fotoshoot man - xifotografie hoofddorp
vrouw van bovenaf - - xifotografie hoofddorp
broers en zus lachend - xifotografie hoofddorp
man op kantoor - xifotografie hoofddorp

TIP; De Cadeaubon!

Wil je iemand verrassen met een fotoshoot? Dan is een cadeaukaart het perfecte cadeau!

xifotografie yolanda broekhuizen hoofddorp - home

Dit vinden anderen van mij

 • 5 star review  Hele fijne shoot gehad voor website content en portret. Professioneel, maar ook heel comfortabel en relaxed. Schitterende resultaten. Thanks Yolanda!

  thumb Joost Beekman
  25 september 2020

  5 star review  Wauw, ik ben er echt even stil van!! Wat een ontzettend mooie foto’s!!! ?

  thumb Miranda Roosen
  5 november 2020

  5 star review  Ben zeer tevreden over de fotoshoot van Yolanda! Erg professioneel, maar ook zeer relax en prettig informeel. DIe combi werkt dus bevorderend voor het resultaat. Top!

  thumb M Van der Steen
  17 juli 2020
 • 5 star review  Wat een ervaring, om door Xifotografie op de foto gezet te worden! Mijn kinderen vonden het vooraf best spannend, maar Yolanda had ze in no time relaxed. Ze luistert goed naar... lees meer

  thumb Annika Jansen
  6 november 2020

  4 star review  Ik wilde een paar foto's laten schieten voor mijn nieuwe website en gelukkig kwam ik meteen terecht bij een zeer fijne dame! Wat een prettige ervaring. Yolanda weet hoe ze... lees meer

  thumb Ruba Nawaz
  21 juli 2020

  5 star review  Dank voor je professionaliteit en vakmanschap! Een mooie fotoshoot, met respect en positieve energie! Dankjewel Yolanda!

  thumb Louise Hoyng
  22 oktober 2020

Plan een fotoshoot

Wil je een fotoshoot met mij plannen? Laat dan hieronder je gegevens achter en vertel mij wat voor soort fotoshoot je zoekt. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op! Je mag me natuurlijk ook bellen of een appje sturen (06 5476 3748). Op werkdagen ben ik bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur voor al je vragen.

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met de privacyverklaring.