fbpx

Moeders & dochters fotoshoot

Voor altijd aan elkaar verbonden

Laat moederdag 2024 een reden zijn om te vieren dat jullie een speciale band met elkaar hebben. Of je nu moeder bent van een (of meerdere) dochters, of je bent dochter en je wilt mooie foto’s met jouw mama (nu het nog kan, want je hebt haar nog!). 

Staan jullie wel eens stil bij de liefde die je voor elkaar voelt? Met deze empowerende fotoshootervaring laten we jullie het plezier dat jullie met elkaar hebben beleven tijdens een relaxte en gezellige fotoshoot. Je gaat naar huis met een vervuld hart, en met prachtige foto’s die je voor altijd zult koesteren.

Moeders-Dochters-fotoshoot-Xi

ZIJN JULLIE KLAAR VOOR DEZE GEZELLIGE, RELAXTE, EMPOWERENDE ERVARING?

Deze fotoshoot kost € 395 voor twee personen (met 3 personen € 450) en is voor moeders en dochters in alle leeftijden. Moeders van 80 met dochters van 50, moeders van 30 met dochters van 3 jaar oud en álles daar tussenin.

Je hoeft geen modellenervaring te hebben, geen bepaalde kledingmaat, en je mág zenuwachtig zijn. Wij gaan jou laten zien en voelen dat je prachtig bent.

Wij zijn allemaal dochters geweest en weten wat het is om een diepe, warme band met je moeder te voelen. Ze staat altijd voor je klaar en geeft je advies op moeilijke momenten. Moeders en dochters zijn voor altijd onvoorwaardelijk aan elkaar verbonden. Deze band wil ik voor jullie vastleggen in liefdevolle foto’s, aangevuld met prachtige portretten van jezelf.

Vier het leven, vier de liefde voor elkaar én de liefde voor jezelf. De foto’s die we gaan maken zullen je voor altijd terugbrengen naar dit bijzondere moment. Het is hét moment om jullie band voor altijd in een tastbare herinnering vast te leggen.

 

portfolio individuele fotoshoots xifotografie

Wat gaan we precies doen?

Visagie en Haarstyling

Zo’n bijzondere dag is niet compleet zonder professionele visagie en haarstyling. Jullie worden in de watten gelegd door onze fantastische visagiste Madelon en je gaat nog mooier zijn dan je al bent. 

Wat moet ik aan?

No worries: we sturen jullie een stijlgids met tips. Het is mooi als jullie kleding qua kleuren matcht en als de stoffen een structuur hebben (kant, breisels). Je hoeft niet te gaan shoppen (maar dat mag wel natuurlijk) om een perfecte outfit te vinden. We houden het dichtbij jullie zelf. Als je vragen hebt over je kleding: neem gewoon even contact met ons op en we helpen je verder. 

Reveal

Na de shoot krijgen jullie lekkere hapjes en een drankje, zodat wij ons kunnen storten op het uitzoeken van de allermooiste foto’s die jullie tijdens de reveal in onze minibios te zien krijgen. Laat je overdonderen door jullie plezier, liefde en verbinding tijdens de levensgrote presentatie van jullie shootervaring.

Gezinsportret foto dochter

De fotoshoot

Denk niet dat je niet fotogeniek bent: dat bestaat gewoon niet. Vertrouw erop dat het goed komt, zelfs méér dan dat: je gaat supertrots zijn op jouw foto’s!

De shoot is een ontspannen gebeuren. We coachen jullie met de poses en we zorgen ervoor dat iedereen de aandacht krijgt die ze verdient. 

Fotokeuze en nabestellen

Direct na de shoot is de reveal waarbij je de mogelijkheid krijgt om de allermooiste beelden uit te kiezen. Bij deze moederdagaktie krijgen jullie een digitale versie voor online gebruik van jullie mooiste foto samen.

Extra foto’s zijn € 250 per stuk. Je krijgt ze geleverd als Fine-Art print in een passepartout. Luxe bewaarboxen en wall-arts zijn vanaf resp € 995 en € 1200 te bestellen. 

Deze exclusieve ervaring is helemaal op maat voor jullie. Wat je bestelt is helemaal aan jullie. Het is onze taak om foto’s te maken waar je verliefd op wordt, zodat kiezen een onmogelijke taak lijkt.

 

Doe je mee? Dan ontvang je dit allemaal:

  • Een link naar het speciaal hiervoor samengestelde Pinterestbord, zodat je zelf alvast inspiratie kan opdoen en jouw stijl aan foto’s kunt selecteren. Deze foto’s mail je naar info@xifotografie.nl. Je krijgt advies over je kledingkeuze en je mag al je vragen hier stellen.
  • Professionele visagie en haarstyling zodat je op je mooist op de foto gaat
  • Koffie/thee en wat lekkers
  • Een fotosessie in onze mooie studio aan de Burgemeester Hoffscholteweg 3-16 in Aalsmeer
  • De reveal waarbij jullie het portret twv € 250,- uitzoeken én de keuze kunnen maken om extra foto’s aan te schaffen. Het portret krijg je geleverd op fine-art papier in een luxe passepartout én digitaal.
  • Voor de deur is parkeergelegenheid en gratis parkeren.

De kosten

Deze fotosessie is nu te boeken voor € 395. Dit is inclusief visagie voor twee personen en een digitale foto van jullie allermooiste foto (webresolutie). Alle bestelde foto’s worden nabewerkt om een perfect resultaat te bereiken. Hoe tof is zo’n mooi portret om groot aan je muur te hangen? In de studio hebben we voorbeelden van onze wall-art hangen. Heb je al een plekje aan de muur in gedachten?

Kies voor een luxe (vegan leather) fotobox of onze bijzondere wall-art om nog meer van je foto’s te genieten. Een prachtig koffietafel-item waar je nog járen met veel plezier in terug zult kijken

Moeder dochter portret in fotostudio Hoofddorp

Zijn jullie er klaar voor om te stralen voor de camera?

Dan staat je nog maar één ding te doen!

Reserveer jouw plek via deze link of vul het contactformulier in.

Dan maken we een afspraak  en dan kunnen we ons op de shoot gaan verheugen. We kijken er enorm naar uit om jullie in het zonnetje te zetten. TOT SNEL!