fbpx

Gezinsfotoshoot

Een heel gezellig gezinsuitje met eeuwige herinneringen als doel. Tijdens een gezinsshoot gaat het er altijd heel vrolijk aan toe. Jullie zijn anderhalf uur in de studio (of op een toffe lokatie) en we lachen heel wat af. Het resultaat is een serie foto’s waar je met veel plezier op terug kan kijken. Iedereen komt aan bod en elke combinatie leggen we vast. In een ontspannen sfeer zorg ik voor een gevarieerde fotoshoot en jullie hoeven alleen maar jezelf te zijn!

boek een fotoshootbekijk portfolio

Gezinsfotoshoot: voor elk gezin

Als je terug kijkt door je vakantiefoto’s denk je toch altijd: waar is de tijd gebleven? Het gaat zo hard, je kinderen groeien zo snel op. Het is heerlijk om regelmatig je gezin vast te laten leggen door een professional. Je krijgt foto’s die je niet zelf voor elkaar krijgt bij je kinderen. Vreemde ogen dwingen, en dan ook nog eens op een hele leuke, vrolijke, en bijzonder ongedwongen manier. Er is ruimte om zelf dingen te bedenken, ruimte om zenuwachtig te zijn, om te twijfelen of je het wel goed doet. Dat is namelijk allemaal helemaal oké!

Een feestje voor iedereen!

Ik kijk uit naar jullie komst: ben benieuwd wie ik op de foto mag zetten en begrijp het volledig als het ijs eerst even gebroken moet worden. Je MOET van mij niets: het is jullie feestje, en ik stuur waar nodig is bij. Ik snap het ook wel als je geen idee hebt wat je nou eigenlijk moet ‘doen’ op een foto. Ik zet je in een positie waarop je mooi uitkomt. Mijn missie is om je goed te laten voelen over jezelf. Niemand is geboren als fotomodel, en je bent goed zoals je bent. We gaan samen op zoek naar jouw mooiste hoeken, en we gaan vooral veel lachen. Zo’n gezinsfotoshoot is geen statige gebeurtenis, maar het mag best een klein feestje zijn!

Gezinsfotoshoot – uit te breiden met diverse mogelijkheden

gezinsfoto xifotografie
THE FABULOUS FAMILY - VANAF €495

Voor iedere fase van het gezinsleven zou je eigenlijk zo’n gezinsfotoshoot moeten boeken. Lekker knuffelen met je baby, spelen met je peuter, stoer doen met je tieners, en lachen met je volwassen kinderen. Tijdens deze shoot van ca. anderhalf uur leggen we alle mogelijke combinaties vast en schieten we ook gelijk een mooi portret van iedereen. Je mag een extra kledingset meenemen om wat meer variatie in de foto’s te krijgen.

Wat krijg je:

  • Een fotoshoot zonder tijdsdruk in een relaxte sfeer
  • De mooiste gezinsfoto digitaal op Hoge resolutie
  • Een mini-album met de leukste foto’s
  • Een gezellige ervaring waarbij iedereen zich gezien voelt en alleen maar positieve vibes krijgt
  • Tijd voor een kledingwissel
  • De shoot kan op lokatie plaatsvinden of in de studio
  • Nabestelsessie om de mooiste foto’s als print na te bestellen (de digitale versie krijg je erbij!)

 

Deze shoot kun je boeken voor €495.

Wat als mijn kinderen zich niet gedragen?

Je hoeft je geen zorgen te maken of je kinderen zich wel ‘gedragen’, want dat komt altijd goed. Ze krijgen de ruimte om zichzelf te zijn en vaak levert dat verrassend leuke foto’s op. Juist de momentjes tussen de door mij aangegeven poses door zijn vaak het vastleggen waard. Peuters die willen rennen laat ik vaak even springen voor de foto, dan raken zij hun energie kwijt, en ouders verliezen geen energie aan het in toom houden van hun kinderen. Onzekere tieners veranderen in fotomodellen en willen aan het eind van de shoot vaak nog wel even doorgaan. Huidproblemen als puistjes zal ik licht retoucheren, zodat iedereen blij is met het resultaat.

Wil jij ook leuke foto's van je gezin?

Ik zet je graag op de foto! Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt voor de camera zodat je foto’s krijgt waar je trots op kunt zijn! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op zodat we een fotoshoot kunnen plannen. Of boek gelijk een fotoshoot.

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met de privacyverklaring.