fbpx

Individuele portretten (Business, baby's of boudoir)

Een fotoshoot is een cadeau voor jezelf. Of je nu zakelijke Linked In foto’s nodig hebt, een mooi Fine-Art portret van je kinderen wilt, of bijzondere boudoir fotografie van jezelf of samen met je partner wilt; je bent bij mij in goede handen. Ik begrijp dat het geen alledaagse kost is om voor een camera te staan, en ik snap dat je onzeker kunt zijn over jezelf. Maar neem van mij aan: Je bent mooi genoeg om op de foto te gaan. Sterker nog: na de shoot zul je jezelf goed voelen: ik coach je op een prettige manier door jouw shoot, en het onwennige gevoel zal snel verdwenen zijn. Jouw boudoirshoot, jouw zakelijke profielfoto’s, het kinderportret: je mag er trots op zijn! You did it!

 

Ik neem altijd ruim de tijd om een serie foto’s van je te maken. Afhankelijk van het doel en jouw wensen werken we met verschillende achtergronden en props (laptop, kop koffie, telefoon etc) of bij de Fierce & Feminine boudoirshoots: de windmachine, de kleding in mijn studio, het relaxbed, kussens, zachte stoffen, kant en tule. We maken een gevarieerde serie individuele portretten waar jij de mooiste foto’s uit mag kiezen, of je neemt ze allemaal!

boek een fotoshootbekijk portfolio

Pakketten

ZAKELIJKE LINKED IN SHOOT - VANAF €250

Je wilt foto’s met een zakelijke uitstraling. Deze foto’s kun je gebruiken voor je Linkedin-pagina, maar ook voor artikelen die vanuit jouw naam of bedrijf zijn geschreven. Het is mogelijk om strakke portretten met een effen achtergrond te laten maken, maar ik denk ook graag met je mee om het beeld wat unieker te maken met props die op jouw werk van toepassing zijn.

Dit krijg je:

  • Drie zakelijke portretten in twee resoluties in je mailbox. Direct klaar voor gebruik op social media, én voor printed media

Deze shoot is te boeken vanaf €250 excl. btw.

REMBRANDT FINE-ART KINDERPORTRET - VANAF €300

Hoe mooi zijn die 17e-eeuwse schilderijen dan? Met dat prachtige mystieke licht van één kant, dat precies de vormen van je gezicht goed laat uitkomen. Deze portretten zijn bijzonder geschikt voor kinderen en jong-volwassenen. In de shoot gaan we het licht perfect afstellen op jouw gezicht. De mooiste foto wordt nauwkeurig nabewerkt in Photoshop. Geschikte kleding is aanwezig (we overleggen even over de maat en stijl van de foto voorafgaand aan de shoot), maar je kunt ook je eigen kleding dragen. Daar zijn wel wat specifieke eisen voor: maar die vertel ik je graag.

Dit krijg je:

  • Een Fine-Art Print op speciaal papier
  • De mooiste foto krijg je digitaal in je mailbox
  • Extra’s, zoals visagie of het inlijsten van de print, zijn bij te boeken

Deze shoot is te boeken vanaf €300 incl. btw.

 

FIERCE &FEMININE (BOUDOIR) SHOOT - VANAF €375

Je wilt een paar mooie foto’s van jezelf. Gewoon, omdat je die niet hebt, of omdat je jezelf eens in de watten wilt leggen. Want dat gaan we doen! Bij deze shoot is visagie en haarstyling inbegrepen. Je bent een dagdeel te gast in de studio en je neemt je mooiste kleding/lingerie mee. We maken een kleine serie foto’s van je en je gaat naar huis ‘feeling like a Princess’. Voorafgaand aan de shoot hebben wij al besproken wat jouw wensen zijn en die wensen gaan we zo goed mogelijk vastleggen. Jouw beste features lichten we uit, en de mooiste foto’s worden nauwkeurig nabewerkt in Photoshop. Deze foto’s gaan we twee weken na jouw shoot aan je laten zien tijdens de reveal. Wat je bestelt is helemaal aan jou! De prints (incl. digital) gaan vanaf € 250,00 en de luxe pakketten vanaf € 1200,00.

Deze shoot is te boeken vanaf 18 jaar, Alleen, of met je partner. 

Inbegrepen:

  • Eén Fine Art Print van 30x45cm
  • Een nabestelsessie in de studio
  • Make-up & hairstyling door een professionele visagiste voor de shoot (twv € 150,00)

Deze shoot is te boeken vanaf €375 incl. btw. 

Wil jij ook leuke foto's van jezelf of geef je een shoot cadeau?

Ik zet je graag op de foto! Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt voor de camera zodat je foto’s krijgt waar je trots op kunt zijn! Nieuwsgierig geworden? Neem contact op zodat we een fotoshoot kunnen plannen. Of boek direct een fotoshoot. 

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met de privacyverklaring.