fbpx

Boudoirfotografie

Twijfel je eraan of zo’n boudoir fotoshoot iets voor jou is?

Geloof me: daar twijfelt íedere vrouw aan. Zelfs tot het moment dat ze de fotostudio binnen stappen. Vrouwen hebben nou eenmaal de neiging om vooral te kijken naar wat we NIET mooi vinden aan onszelf. We gaan je heel snel laten zien wat juist prachtig aan jou is. En kleine flaws poetsen we met veel liefde weg in Photoshop. Maar we laten jou wel jezelf zijn, alles is namelijk al goed aan jou! En je moet jezelf natuurlijk wel herkennen in het eindresultaat. Een fotoshoot is een feestje, en je gaat je een volleerd fotomodel voelen. Het draait om jou, en je hoeft je nergens zorgen over te maken: jij bent goed zoals je bent. Sterker nog: je bent prachtig!

Een boudoir fotoshoot is altijd inclusief haarstyling & make-up.  Een professionele Make-Up-Artist maakt je mooi op en helpt je met je haarstyling. Je voelt je zelfverzekerd als je in de spiegel kijkt, en dát gaan we vastleggen.

Jij op je allermooist: zo heb je jezelf nog nooit gezien.

Het is even wennen, maar ook jij kan eruit zien alsof jouw foto zó op de cover van de LINDA!, Elle of VOGUE geplaatst kan worden.

rembrandt stijl fotoshoot

Jouw boudoir fotoshoot

In de voorbereidingen voor jouw shoot help ik je met het maken van jouw kledingkeuzes. Ik stuur je een PDF met handige tips, en ik laat je een moodboard maken aan de hand van de voorbeelden die ik op Pinterest voor je heb verzameld. Op deze manier weten mijn MUAH en ik precies hoe we jouw fotoshoot naar jouw wens kunnen invullen. 

Op de dag van de shoot ontvang ik jou in mijn studio in Hoofddorp. Ik zorg dat er koffie, thee (wijn, wil je wijn?) en wat lekkers voor je klaar staat. In de studio hebben we diverse kledingstukken die je mag gebruiken, maar we gaan vooral aan de slag met de items die jij hebt meegebracht. 

Een shoot is een relaxt gebeuren. Er gebeurt niets dat jij niet wilt, en we lachen en kletsen veel. Jij gaat je op je gemak voelen, en dan ontstaan de mooiste plaatjes vanzelf.

Na de fierce&feminine fotoshoot

Gaan wij aan de slag met jouw foto’s. De mooiste foto’s worden geselecteerd en nauwkeurig bewerkt. 

We maken een bestelafspraak en je kiest het pakket dat het beste bij je past. Pakketten zijn te bestellen vanaf € 995,00 en bevatten o.a. prints én digitalen. Jouw nabestelling ligt ca. 2 weken later voor je klaar. Grote wall-art prints kom ik bij je thuis afleveren.

Fotostudio - boudoirfoto - xifotografie hoofddorp

Is het niet heel moeilijk om zo op de foto te gaan?

Fotoportret kunst aan de muur, boudoirfotografie Hoofddorp

Daar kan ik kort over zijn: NEE, het is niet heel moeilijk. We gaan je helpen. Je make-up is perfect, je haar zit mooi, en je krijgt alleen maar te horen wat je goed doet. Als een pose lastig is helpen we je, of we doen een andere pose. No worries: het is een feestje! Ik noem een boudoirshoot liever een FIERCE & FEMININE fotoshoot, en het is geschikt voor alle vrouwen vanaf minimaal 21 jaar. Tijdens de shoot gaan we vrouwelijke foto’s maken van jou op je mooist. Classic beauty: daar gaan we naar op zoek. Nooit ordinair, en niet bloter dan jij het wilt. Jij bepaalt. En ik help je om je mooiste ‘ik’ naar boven te halen. We gaan jouw mooiste features in het zonnetje zetten.

En weet je wat nou zo leuk is: iedere keer als je daarna naar jouw foto’s kijkt (als ze aan je muur hangen, of in een luxe box geleverd zijn) voel je je weer die prachtige, krachtige vrouw. Die er mag zijn, en die gezien mag worden!

rembrandt aktie fotoshoot xifotografie

Wat krijg je nou precies?

 • Een fotoshoot van 2,5 uur
 • Professionele make-up en haarstyling
 • Een self-empowering ervaring
 • Een PDF met stylingtips voor jouw perfecte fotoshoot
 • Een uitgebreide intake
 • Een link naar Pinterest borden waarbij jij alvast inspiratie op kunt doen
 • De mogelijkheid om props te lenen om de foto een extra wauw-effect te geven
 • De studio ligt vlakbij het centrum van Hoofddorp op een goed bereikbare lokatie met gratis parkeren voor de deur
 • Koffie, thee of een ander drankje met wat lekkers
 • Een nabestelsessie waarbij je jouw keuze maakt (prints, luxe foliobox of album)
 • Extra bonus als je met een vriendin samen boekt: een gratis duoportret digitaal in je mailbox

De investering voor deze boudoirshoot is € 375,00 per persoon. Dit is inclusief professionele haarstyling en make-up.

Als je samen met een vriendin boekt  krijgen jullie als bonus een duoportret

Foliobox

Dit wil je: een luxe foliobox met de mooiste foto’s uit de shoot. Een fantastische manier om de foto’s van jouw bijzondere shoot voor altijd te bewaren. Iedere foto wordt gepresenteerd in een eigen passe-partout en daardoor is het heel makkelijk om je foto’s neer te zetten of in te lijsten.

En steeds als je de foto’s bekijkt zul je je weer die beauty voelen die je bent.

 

Een paar tips:

 • Kleed je op je dag van je shoot met loszittende kleding en draag nog even geen beha
 • Was je haar één dag van tevoren: de haarstyliste kan je haar beter in model brengen als je het een dagje niet wast
 • Neem extra kledingsets mee, high heels, en je mooiste lingerie. 
 • Een zwarte coltrui en je zwarte jurkje doen het ook goed bij deze shoot. Net als kant, tule, fluweel, glansstof en leer.
 • Geef je nagels een neutraal lakje (vergeet je tenen niet)
 • Kom op tijd, want we houden een strak schema aan
 • Na betaling is de shoot definitief geboekt en jouw tijd gereserveerd.

Bestelsessie

 • Na de shoot spreken we een datum af voor jouw unieke bestelsessie. Je ziet dan jouw foto’s voor het eerst! Nabestellen kan per foto, maar ook per pakket. Je kan het zo gek maken als je wilt. Maar reken er maar op dat je álle foto’s wilt hebben.

Zoek je een uniek cadeau om je partner te verrassen, of wil je zelf een prachtig portret aan de muur? Pak deze kans en boek een shoot!