fbpx

Boudoir fotoshoot Fierce & Feminine

Boudoir fotografie – gun jezelf deze beleving en ontdek hoe mooi je bent!

Stel je eens voor dat je jezelf helemaal okee vindt. Dat je blij bent met wie je bent, en dat je weet dat je een geweldig mooi mens bent. Je voelt dat je het waard bent om in de schijnwerpers van je eigen leven te staan. Dát gevoel: dat is wat een boudoirshoot met je doet. Het is zo krachtig om pure portretten van jezelf terug te zien. Je loopt op wolken, want WAUW, er is maar één jij op deze wereld, en je bent trots op wie jij bent en je weet dat je mooi bent. Het mooiste compliment dat wij regelmatig horen over onze shoots is dat vrouwen zichzelf voor het eerst van hun leven écht mooi vinden. Met dat gevoel kan jij de wereld aan.

 

rembrandt stijl fotoshoot

Jouw boudoirshoot

Voordat je bij ons in de studio staat willen we graag weten wie jij bent. We leren je eerst kennen door een telefoongesprek dat verder gaat dan een kletspraatje. Wees niet verbaasd als we je vragen wat jij uit jouw leven wilt halen. We willen écht weten wat jouw drijfveren zijn. Zo kunnen we jouw hele persoonlijkheid vastleggen, en niet alleen die knappe buitenkant.

Op de dag van de shoot ontvangen we jou in onze toffe fotostudio in Aalsmeer. Er staat koffie, thee en wat lekkers voor je klaar. Je mag plaatsnemen in de visagie, en je mag onderuitzakken en gaan genieten.

Een shoot is een relaxed gebeuren. Je hoeft geen poses te bedenken, wij zien direct wat bij jou past. Er gebeurt niets dat jij niet wilt, en we lachen en kletsen veel. Wij snappen dat jij je op je gemak wilt voelen, en daar gaan we gegarandeerd voor zorgen. 

Na de fierce&feminine boudoirshoot

Maken wij direct jouw selectie voor je klaar. Tijdens de revealsessie zul je verbaasd zijn over je eigen spiegelbeeld. Je ziet met eigen ogen wat anderen zien, en dat is magisch.

Het resultaat aan jouw muur of in een luxe box

We maken zo snel mogelijk jouw bestelling klaar, en met gemiddeld twee a drie weken kun je jouw kunst op komen halen. Daar drinken we op!

 

Fotostudio - boudoirfoto - xifotografie hoofddorp

Wat zeggen klanten over de Fierce & Feminine boudoirshoot ervaring?

 

Ik omarm mezelf volledig. De laatste jaren waren niet makkelijk, en ik ben erachter gekomen dat het heel krachtig is om van jezelf te houden. Deze boudoirshoot had ik altijd al op mijn lijstje staan en ik ben zo blij dat ik het mezelf gegund heb. Wat een geweldige kunst heb ik straks aan mijn muur hangen!

Marit

Ik heb mezelf nooit als ‘mooi’ gezien, maar na het zien van mijn portretten zie ik niks anders meer. Het is zo te gek om je echt mooi te voelen. Het is een enorme zelfvertrouwenboost voor me geweest

Tosca

Is het niet heel moeilijk om zo op de foto te gaan?

Fotoportret kunst aan de muur, boudoirfotografie Hoofddorp

Daar kan ik kort over zijn: nee, het is zelfs makkelijk. We gaan je helpen. Je make-up is perfect, je haar zit mooi; niks kan er misgaan. Je zal niet de eerste zijn die het jammer vindt als we klaar zijn met de shoot. 

En weet je wat nou zo leuk is: iedere keer als je daarna naar jouw unieke kunstwerken kijkt (als ze aan je muur hangen, en/of in een luxe box geleverd zijn) voel je je weer die prachtige, krachtige vrouw. Die er mag zijn, en die gezien mag worden!

rembrandt aktie fotoshoot xifotografie

Wat krijg je nou precies?

  • Een kennismakingsgesprek
  • Professionele make-up en haarstyling 
  • Een uitgebreide fotoshoot met lekker veel afwisseling
  • Een super self-empowering ervaring
  • Een PDF met stylingtips voor jouw boudoirshoot
  • Een link naar Pinterest borden waarbij jij alvast inspiratie op kunt doen en je eigen moodboard kunt samenstellen
  • Koffie, thee, en wat lekkers
  • De revealsessie waarbij je jouw keuze maakt voor Wall-Art en/of een luxe box met jouw prachtige beelden.
  • Extra bonus als je met een vriendin samen boekt: een glamourportret met je bestie, digitaal geleverd.

Nog even de kosten op een rijtje

De investering voor deze boudoirshoot is € 395,00 per persoon. Dit is inclusief professionele haarstyling en make-up en een Fine Art print bij jouw sessie.

Shoots worden vooraf betaald, en zijn pas definitief nadat de betaling is ontvangen. Producten zijn niet inbegrepen, deze kies je uit tijdens de revealsessie. 

Als je samen met een vriendin boekt krijgen jullie als bonus een duoportret

 Foliobox

Een optie voor jouw nabestelling is een prachtige foliobox met jouw mooiste portretten verzameld in een luxe box. Dit is een fantastische manier om jezelf te vieren. Een eeuwige herinnering aan het feit dat je gezien mag worden!

 

Neem contact met mij op

Wanneer je op verzenden klikt ga je akkoord met de privacyverklaring.